O nama

Udruga je proizašla iz mladih aktivnih na području Jaruna koji su htjeli proširiti i oživiti aktivnosti za djecu i mlade u svome kvartu te kao što u Statutu i piše, preventivno djelovati te spriječiti nastanak društveno neprihvatljivog ponašanja. Program Udruge ima potporu lokalne zajednice u svakom svome dijelu.

Što radimo?

Djelokrug, svrha i područje djelovanja udruge: 

– poticanje razvoja društvenih osobina građana, posebice mladeži

– rad na kulturnom i odgojnom razvoju članova, posebice mladeži

– promicanje i razvijanje potencijala mladih na humanističkom i pedagoškom području, te osmišljavanje korištenja slobodnog vremena mladih kao preventivna mjera protiv nastanka društveno neprihvatljivog ponašanja organiziranjem seminara, tribina i radionica

– informiranje javnosti o radu udruge

– izdavanje knjiga i časopisa iz područja svoje djelatnosti

– jačanje suradnje sa srodnim organizacijama u Republici Hrvatskoj i izvan nje 

Naša vizija

Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unaprjeđenje kvalitete života mladih te promicanje i razvijanje njihova potencijala na humanističkom i pedagoškom području.

Info

Udruga građana “Sveta Mati Slobode”

Ulica don Petra Šimića 1, 10000 Zagreb

OIB: 75923479496

IBAN: HR7923400091110308046

info@udruga-sms.org 


Dokumenti

Predavanje: Očevi u Fokusu

U suradnji s Udrugom Točka i pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Udruga SMS organizira predavanje “Sveti Josip – Uzor i Nadahnuće”

PROČITAJ VIŠE »

Radionica: Školica Dojenja

Zadnja radionica programa cjelovite pripreme za trudnoću, porod i rano roditeljstvo biti će 11.veljače od 15-19h u dvorani Don Petra Šimića. Prijaviti se možete putem

PROČITAJ VIŠE »